O NAMA

Penguin Online je nova platforma škole stranih jezika Penguin English. Nakon trideset godina uspešnog rada, odlučili smo da je vreme da stečeno iskustvo i oprobane nastavne metode učinimo dinamičnijim i lakše dostupnim. U uzbudljive tokove online nastave ulazimo sa iskusnim predavačicama i predavačima, čiji su uspesi u radu sa polaznicima rezultat ogromnog znanja i posvećenog pristupa. Uvek u korak sa najsavremenijim dometima stručnih i metodičkih praksi, nudimo vam grupnu i individulanu nastavu stranih jezika, onlajn i oflajn kurseve, mnogobrojne propratne edukativne i zanimljive sadržaje.

Škola stranih jezika Penguin English osnovana je 1993. godine. Zahvaljujući doslednoj primeni stručno promišljenih savremenih metoda edukacije i pažljivo odabranom nastavnom kadru, naš rad je brzo počeo da daje željene rezultate. Broj naših polaznika je ubrzano rastao, a naši kapaciteti su se tokom godina sve više širili. Uspehe škole Penguin English priznao je veliki broj naučnih institucija i stručne javnosti. Tako smo 2010. godine postali deo YALS-a, elitne Asocijacije privatnih škola Srbije, pridružene članice EAQALS-a, Evropske asocijacije za kvalitet jezičkih usluga. Članstvo u YALS-u predstavlja garanciju kvaliteta i potvrdu da se nastava u našoj školi odvija prema najvišim edukacionim i pedagoškim standardima.

Nakon toliko godina, uspeha i priznanja, nismo se umorili!

Još uvek postavljamo nove standarde, održavamo visok nivo nastave, idemo u korak sa najinovativnijim metodama kako bismo svojim polaznicima omogućili produktivne i zanimljive časove. Posvećenost i pristupačnost naših predavača kojima se učenici uvek mogu obratiti za bilo koju vrstu pomoći samo su neki od razloga koji su zaslužni za naš uspeh.

Na dosadašnje rezultate smo veoma ponosni, ali smo takođe spremni da krenemo u susret novim, zahtevnijim generacijama kojima tek treba da se dokažemo.

Dobro došli u online prostor pouzdanog, temeljnog i efikasnog učenja stranih jezika!

Naši klijenti

client logo

Galerija